Ökenblomman

En levande asfaltsblomma med allt vad det innebär, det är jag.

4 April Påskdagen 2010



"Det som var trasigt helade han"


Om du behöver läkedom för kropp eller själ, lyft upp dina böner till Honom som dog för dig, till Jesus. Vi ska aldrig ge upp i våra böner bara för att det inte alltid sker ett under på en gång, eller ens som vi har tänkt. Han finns där alltid för oss, och har älskat oss ända in i döden.


OJ, nu känner jag mig lite ringrostig faktiskt. Har inte skrivit här på ett tag nu. Så glad ändå att många av er fortfarande har besökt min blogg varje dag. Tack till er alla också som stöttat/stöttar mig med kärlek och uppmuntran alla svåra dagar jag har med värk och utmattning.


Man är ju bara människa och ibland blir jag så ledsen och uppgiven och modlös. Det är svårt att hålla modet uppe när hela kroppen skriker. Men där kommer min tro på Jesus in i bilden. Vem skulle orka utan att bäras? Jag vet att jag är buren, genom allt, trots allt. För det är så kära vänner, att ingen av oss har förtjänat Guds kärlek. Vet ni det? Om någon av er tror att det räcker att vara en snäll människa som håller sig borta från de brottsliga banorna så tar de fel. Om du som är "kristen" tror att det räcker med att gå till kyrkan på söndagarna och ingå i olika aktiviteter och klä dig rent och snyggt, så tar du också fel. Om det skulle ha varit så att detta räckte, så är Jesu död på korset ett fullständigt galet verk. Han hade inte behövt dö, om vi kunnat bli så rena och bra i oss själva utan honom. Nä, lyssna nu: Utan Jesu försoningsdöd på korset kommer vi ingen vart. Det finns ingen annan väg till frälsning, ingen annan väg till ett evigt liv.


Om du tänker dig att jorden är en ö och himmelen en annan. Havet emellan är bråddjupt och inga båtar finns. Det finns en enda bro emellan dessa två öar. Den bron heter Jesus. Om man inte går den vägen, genom Jesus, finns alltså ingen annan möjlighet att komma över till himmelen, (den andra ön). Du kan inte simma dit, vattnet är av syra eller brinner. Det går inte på något sätt att konstruera en båt eller annan bro till denna ö. Det finns alltså bara en väg, och det är Jesus. För att kunna ta dig över på den bron Jesus, så måste du ta emot honom i ditt hjärta, som din frälsare/räddare. Du måste ta emot honom som Guds enfödde son, och tro på att han är den som kom för att öppna vägen mellan Gud och sin älskade skapelse, människan. Jesus dog på Golgata, på ett kors. Den största förnedrande döden som fanns. det gjorde han för vår skull. Han löd sin faders/Guds röst, och oskyldig lät han sig plågas och dödas, för att genom det försona hela mänsklighetens skuld.


Är inte det kärlek! Hur kan vi säga till Gud: Gör det, o gör det ... och inbilla oss att Gud inte lyssnar på oss, att Gud aldrig gör nåt för oss. Jag vill fråga oss alla: Vad gör vi för honom? Hur vi än försöker kan vi aldrig komma i närheten av vad han gjort för oss. Helt utan skuld gav han sitt liv för oss. Vad har vi mer att begära? Näe, kära vänner, det är vi som måste börja på att låta honom förvandla oss inifrån så vi blir så fyllda av hans kärlek att vi
inte känner några begränsningar i att finnas till för varandra, hjälpa, stötta, uppmuntra, dela med oss. Vi måste sluta med våra egoliv. Allt tillhör Honom! Allt vi har och äger är hans. Vi har fått ansvar över att förvalta det vi har av honom. Tänk på det. Och när du går till kyrkan och lägger i kollekt, så räcker inte det tills nästa gång du lägger i lite mer. Nej, han vill ha hela ditt liv, dina tankar, din gästvänlighet, dina materiella ägodelar, din tid, din röst, ditt allt. Givandet handlar inte bara om att lägga pengar i en kollektbox, ett mycket tragiskt missförstånd.


Tiden har kommit nu, då Gud kommer alltmer att skilja agnarna från vetet. Många kristna idag måsta ta ställning för eller emot Jesus. Vad är man ute efter, ett trevligt församlings/föreningsliv, eller att följa Jesus, att vara hans lärjungar. Det kostar. Allt. Men lyssna här: Det är värt allt! För utan Jesus finns inget liv. Där finns då bara ett tomt skal vi kallar liv, och ett ständigt sökande efter något som du inte förstår vad det är. Du som känner den här tomheten, du som känner dig tom fast du tror du har allt, pröva Jesus.


Idag för ca 2000 år sen uppstod Jesus från det döda, så idag är en glädjens dag :), och kärlekens dag<3. Låt oss ta detta på allvar, och låta Guds kärlek genomsyra oss så helt att vi bara älskar alla människor<3

Önskar er läsare en fin påskdag.


Love

Mia

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: