Ökenblomman

En levande asfaltsblomma med allt vad det innebär, det är jag.

6/2-11 Dagen som är


Sitter i sängen nu med frukostbrickan. Ber och hoppas på att få ork till allt idag. Robban är i kyrkan och spelar i mötet fast han nästan inte kan gå. Hans ena knä har kapsejsat. Han ska till en ortoped imorgon. Hoppas de snabbar på, så han blir okej snart igen.

När han kommer hem så åker vi direkt till Gävle. Rädd för att jag måste köra, då tar det all energi från mig som jag behöver till annat idag.

Vi ska kanske ta en fika med mina govänner i Gävle, men jag är rädd för att allt annat som ska göras där tar all ork från mig så ingen kraft finns kvar till mina vänner :(. I alla fall, det viktigaste uppdraget idag är att handla tre par byxor till mamma, och in på Clas Ohlson och handla akrylfärger, panåer och pasepartouer till mitt målande och fotande. Kursen, målarkursens nya termin börjar på tisdagkväll. Ber om styrka till att få orka med kursen och också orka glädja mig över skapandet.


Sen efter dessa ärenden så åker vi till kära mamsen<3. Idag tar vi nog med pizza till henne, tror jag :). Hon äter som en häst :), och det är jag såå glad för. Aptiten var ju borta för henne i två år. Härligt att se hur hon stiger i vikt och ökar i klädstorlekar <3.

Sen blir det hemfärd igen, och i värsta fall jag som måste köra. Efter en dag av stora ansträngningar brukar många säga att man somnar ovaggad, men för mig är det precis tvärtom, då är min kropp och hjärna på högvarv så det finns inte en möjlighet att koppla ner det minsta. Brukar sluta med halvnattsvaken och extra insomningshjälp mm innan jag kan somna. Så funkar jag :/.


Nåja, imorgon är det min älskade keramikgrupp igen. Längtar. Det är veckornas höjdpungt, när mina händer får ta den grova stengodsklumpen och börja ett skapande. Ofta vet jag inte alls vad det ska bli förrän efter en stund när leret tar sin form i mina händer.


Jag o Eiwy (men kurskompis) diskuterar min blivande ugnsfasta form.

Greta blev färdig idag :, 21 nov -09

Holger o Greta (några av mina keramikfigurer)
Efter keramiken på måndagar brukar jag alltid åka till min Lina och mitt älskade lilla barnbarn. En mysig tradition vi skapat. Min Manda kommer också dit då. Hon promenarar dit efter skolan. Vilken rikedom jag har i mina döttrar och lille Milo.


Mormor Maria o lille Milo :) <3
Nä, nu måste jag försöka ta mig upp ur sängen. Önskar er alla en härlig söndag. Visst är det vackert med solen som skiner mot snön, men min längtan är efter sommaren och mitt lilla paradis nere i hamnen här hemma.


Vårt lilla paradis

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Maria Jonsson Christensen
skriven :

Så mycket kärlek och värme här på din blogg!! Tack Maria för allt du delar med dig!