Ökenblomman

En levande asfaltsblomma med allt vad det innebär, det är jag.

Feb. 2, 2012









Här är mitt lilla gohjärta idag. Nybadad och nyborstad i håret, men så ska han hjälpa till lite själv, så det så :) <3







Jag har haft en mycket fin dag idag. Jag åkte hem till min Lina o lillplutten. Linas farmor och farfar var där och hälsade på idag. Det var jättetrevligt och kul att få träffa mina xx-svärföräldrar. Det var längesen. Här sitter lille Milo i gammelfarmors knä och leker <3






Nyfiken på allt. Precis som det ska vara :). Tänk vad mkt som börjar ske i utvecklingen nu när han lärt sig gå så bra. Jättekul! Och han är precis som sin mor, drar av sig strumporna hela tiden :).







... goungen min<3











Ibland åker jag ner till min älskade lilla stuga och bara längtar... till sommaren och att få plantera alla nya blommor, fixa och dona. Åh, vad jag längtar efter att mina fågelbon ska fyllas med blåmesfamiljer igen, och att svanfamiljen vi har nere i hamnen ska komma och visa upp sin blivande nya familj. Längtar efter alla ljud där nere, vattnet, grannarna i stugorna runtom, min hammock, och att sitta ute på stenen utanför bryggan med fötterna i vattnet... mm mm.







... men ännu är vinter och kylan griper hårda tag om både naturen och om oss som inte mår bra av vintern. Men tur är att den till slut måste ge upp för solens varma strålar, för fåglarnas vårkvitter, för knopparna som välkomnar våren och för värmen som stillar värken.







Längtar efter alla grillmiddagar här på soldäcket, och till gasolkökets alla varierande dofter beroende på vad gott som ligger och fräser i stekpannan. Längtar också efter allt vackert som jag vill fånga i min kamera, för att samla minnen. I sommar så har jag ju en kisse med mig där nere vid "Lillebo", lilla Snövit. Det blir mysigt sällskap. Hon är så go, och tror hon kommer att trivas där nere vid havet.







Den här veckan bor vi ju i huset. De lägger om golvet hemma i lägenheten. Jag var dit en sväng idag och tittade. Det är klart nu. Det är en plastmatta som ser ut som typ skiffersten eller liknande. Jättesnyggt tycker jag. Nu ska det härdas till på lördag, då ska vi flytta hem igen. Kul! Men tungt. Ska dit o städa imorgon kväll. Mkt slipdamm att ta bort. På lördag ska plasten bort till vardagsrummet och alla möbler ska återigen placeras ut i hela lägenheten, och skruvas ihop mm. Skönt när det är klart. Jag är så glad över mitt nya golv :).





Nu är det dags att sova snart. Glad över dagen som var, och ber om en fin ny morgondag. Gud välsigne er alla

<3<3<3

Mia

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Tolmia
skriven :

Å va fin han är lilla Milo. Och så roligt att se kortet där min mamma är med.

Kram från Marina

2 Tolmia
skriven :

Å va fin han är lilla Milo. Och så roligt att se kortet där min mamma är med.

Kram från Marina

3 Manda
skriven :

HAHA, med bara en strumpa också<3 Lillbullen<3